sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Leikkiä, leikkiä


Rapponilla oli vähän tylsä viikko, kun ei ehditty edes torstain ageihin. Hyvitykseksi viikon tylsyydestä se pääsi lauantaiaamupäivänä Haltialaan Pikun kanssa. Kierreltiin ja rämmittiin hangissa reippaat kaksi tuntia ja emännät olivat lenkin jälkeen ihan kypsää kauraa. Koirilla vaikutti olevan vielä lenkin päätyttyäkin ihan hyvin energiaa. Rassi-parka oli taas ihan jäästä koppura. Kaiken puremisen ja läähättämisen seurauksena sen parta oli vain yksi kova laatta ja jalat pelkät jääpuikot.

Pikku näyttää kuinka hyvän otteen jäisestä parrasta saa.


 Rassosen jalkakarvat ovat ihan mukavan karheat, mutta kyllä niihinkin jää lumi kiinni, jos siellä kinoksessa mahaa myöden tuntikaupalla tarvotaan.


Hetken tyypit jopa puuhasivat omia juttujaan. :O


Ja sitten taas mentiin.Rassi otti lenkin jälkeen pienet päikkärit ja heti herätessään se oli sen näköinen, että eikö kukaan aio viedä mua tänään lenkille, HÄH?! Voi pyhä jysäys. Janne sitten armahti väsyneen emännän ja kävi vielä heittämässä pienen lenkin Ramposen kanssa. Sen jälkeen Rassoliini oli sitten ihan tyytyväisen näköinen. Illalla lähdettiin vielä snakukerhon tokovuorolle Konalaan.

Konalassa Rassosta odotti erikoinen yllätys. Aikataulut olivat menneet sen verran uusiksi, että kaikki muut olivat jo treenanneet, kun me tulimme paikalle. Hupikaan ei päässyt tulemaan, joten me oltiin Rassin kanssa ainoat toiselle treenitunnin puolikkaalle tulijat. Niinpä siinä sitten jotenkin kävikin niin, että päästettiin paikalla jo olleet Sylvia ja Nelli halliin leikkimään Sir Rassoun kanssa. Rassi oli selkeästi vähän normaalia nössömpi aamupäivän riekkumisten jälkeen, mutta kyllä se silti jaksoi kammeta itsensä uutterasti Nellin niskaan...Silvian huudoista huolimatta. Leikkien jälkeen tein vielä vähän seuraamista, joka meni ihan surkeasti, paikallamakuuta, joka meni ok ja muutamia hallissa olleita agilityesteitä. Että sellaiset treenit tällä kertaa.

Tänään olin Messarissa katsomassa snakukehät ja pojat olivat sillä aikaa ottaneet joulukorttikuvia. Ne tulevat julkaisuun vähän myöhemmin, mutta sain kyllä ihan hyvät naurut, kun katsoin kuvat läpi. Rassilla vissiin oli taas ihan hauskaa. Kuvaajalla oli ehkä vähän vähemmän hauskaa ja vähän enemmän näpit jäässä - pakkasta, kun on taas se mukavat -15. Mistä näitä talvia oikein tulee? (Vaikka kyseisiä mainoksia inhoankin....)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti