maanantai 6. kesäkuuta 2011

Piskit Tallinnassa

Me suunnattiin viikonlopun viettoon tuonne etelänaapuriin, jossa Jade osallistui koiranäyttelyyn. Ensin kuitenkin hoidettiin turistiosuus pois alta ja käytiin parilla geokätkölläkin. Meidän Parrat herättivät niin paljon huomiota, että se oli lähes hämmentävää. Mä tosin teeskentelin, etten huomannut ihmisten lässytystä niille, koska Rassista kuoriutui taas se Retki-Rassi, joka pitää kaikki lähestyjät loitolla haukkumalla iholle tulijat maanrakoon. Onnistuttiin kuitenkin käymään myös terassilla aiheuttamatta aivan valtavaa metakkaa.


Jade taas yllättäen ei olisi voinut käyttäytyä paremmin. Terassillakin se vain otti rennosti ja vetäisi pikku päikkärit. Janne nimesikin Jaden sen hyvien nukkumisominaisuuksien vuoksi uudelleen. Jannen mukaan Jadelle sopisi nimeksi Doctor's Order Rest'n Relaxation.


Sitten tietty otettiin pakollisia turistiotoksia.


Ja loggailtiin löytyneitä kätköjä.


Pitkän päivän jälkeen myös Rassista löytyi välillä epäkunnossa olevat uniomaisuudet ja se hakeutui, öh, ei niin miellyttävän oloisiin paikkoihin lepäilemään. Kylmä ja kova ovat Rassosen ykkösvaatimukset, kun se etsii itselleen petipaikkaa.


Myös jonkilainen katos on sen mielestä aina hyvä juttu. Pöydänalus rules.


Jade söpöili ensin lattialla...


...kunnes mä ihan vahingossa pyysin sen sänkyyn...kun se tuoksuikin niin hyvälle....ja oli söpö...ja niin kiltti. Ei kerrota kellekään.

Illalla päästiin Jannen kanssa syömään ihan kahdestaan, kun todettiin huoneen ovi sisäänpäin aukeavaksi ja sen verran raskaaksi, että Rassonen ei saa sitä mitenkään auki. Vetäistiin sitten ruuan päälle lähes 10 tunnin yöunet ja sitten oltiinkin valmiina näyttelykoitokseen.

Jade ja valioluokan kilpakumppanit.


Me saatiin Jaden kanssa juosta ihan urakalla, kun tuomari juoksutti meitä uudelleen ja uudelleen. Siinä alkoi itse kullakin vähän puhti loppua, kun juoksee kehää ympäri auringon paahteessa kierros tolkulla. Japulia ei lopulta enää kiinnostaneet edes lihapullat vaikka mä lähes hieroin niitä sen nenään, kun yritin saada sen innostumaan. Urheasti se silti tepsutti, mutta pari viimeistä kierrosta oli sille kyllä ehdottomasti liikaa.Tässä menossa viime hetken syynäys ja valioluokan voittajan valinta. Kolmanneksi ja neljänneksi tulleet saivat odotella hyvän tovin ennen kuin tuomari teki päätöksensä Jaden ja venäläisen Ankor Kurazh Barkarollan välillä.


Vielä vähän parranpöllytystä. Jade oli kyllä ihan tympeänä, mutta mä yritän vielä hymyillä, että se hymy tarttuisi Jadeenkin :)


Summa summarum. Oltiin valioluokan kakkosia ja meille napsahti vara-Cacib. Vasta tämän jälkeen tuli parasnarttu-luokka, jossa oltiin kolmansia. Jade siis VAL ERI2 PN3 Vara-Cacib.

"Olinko hyvä?"

Arvostelu kuului näin: Kaunis feminiininen pää, jotain silmistä (en saa selvää käsialasta), oikeanlainen niska, hyvät olkapäät, hyvä eturinta, hyvät kulmaukset, liikkuu erittäin hyvin sivusta, vähän ahdas edestä ja takaa, erinomainen karva ja väri.


Kahden väsyttävän päivän jälkeen meillä oli peräkontillinen aika nuutunutta porukkaa. Jopa Rassi nukkui mun sylissä eikä piitannut ohikulkijoista mitään. Keikka siis heitetty ja nyt vain kohti uusia seikkailuja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti