tiistai 5. kesäkuuta 2012

Remppahommia


Tehtiin Jannen kanssa ihan koko viikonloppu töitä meidän yläkerran toisen makkarin parissa. Lauantaina saatiin tapetointi valmiiksi klo 22, vaikka väkerrettiin sitä koko päivä! Laitettiin seinään ensimmäistä kertaa elämässämme liisteröitävää tapettia, joka piti vielä kaiken lisäksi vuorokohdistaa. Siinä riittikin Herra Insinöörille ja Rouva Ekonomille mitattavaa ja pähkäiltävää ihan koko päiväksi - kirjaimellisesti. Lienee tarpeetonta edes mainita, että ensimmäiset mittaukset ja järkeilyt eivät todellakaan tuottaneet toivotunlaista tulosta, vaan kuviot lähtivät vilistämään ihan psykedeelisessä järjestyksessä. Tämä huone onkin ainoa koko talossa mistä ei löytynyt alkuperäistä puulattiaa :( Jouduimme siis myös lattianlaittohommiin, mutta siitä selvittiin huomattavasti vähemmin hikipisaroin kuin tapetoinnista. Saatiin siis vihdoin kolme vuotta sitten ostetut lattiavärkit paikoilleen - parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Meidän remonttiapuna pyöri tietysti koko ajan yksi parinkymmenen kilon karvakasa, joka löhösi asiaan kuuluvasti aina juuri siinä missä ei olisi tarvinnut löhötä. Vaihtoehtoisesti se tuli "halaamaan" joka ikinen kerta, kun kyykistyimme lattialle, eli usein! Tee siinä nyt sitten töitä, kun toinen on ihan nääntymässä hellyyden puutteeseeen. Herra Apumies oli onneksi kuitenkin hyvin leppoisalla tuulella eikä yhtään villi, koska se oli raasu mahataudissa. Pientä haittaa tuo mahatauti aiheutti siinä muodossa, että Janne ja minä saimme säännöllisin väliajoin yökkiä hengitysilman syrjäyttäneille, ei-niin-raikkaan-tuoksuisille pöllähdyksille, joita leijui ilmaan Rassosen suunnalta.

Ai missä Jade ja Piippu olivat? No nukkumassa tietysti. Meidän Rouvia ei voisi vähempää kiinnostaa mitä me Jannen kanssa puuhaillaan, niin kauan kuin ne tietävät, että koko lauma on koossa ja jossain päin taloa. Jade siis kuorsasi koko viikonlopun hyvin tyytyväisenä olohuoneen, ja Piippu yläkerran sohvalla.

"Ahhh, kuinka ihanaa tämä nukkuminen on." Huom, tassukin vielä silmien peittona :) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti