sunnuntai 23. elokuuta 2009

Rassi 15 viikkoa


Tämän viikon kuva on illan kävelylenkiltä. Rassi hyppäsi matkan varrella aivan yhtäkkiä ankkalampeen ja pääsi sitten likomärkänä poseeraamaan. Kuten kuvasta näkyy, korvateipit eivät ihan kestäneet menoa...Valkoinen soiro pään takana on vaivalla tuherretut teipit, jotka sanoivat uimareissun ja sen jälkeisen hullunjuoksun jälkeen sopimuksensa irti - jälleen kerran. Korkeutta Rassilla on nyt noin 43-44 senttiä ja painoa reilusti yli 10 kiloa. Iso poika siis.


Kävinpä vähän uimassa, jiihaaaa.


Käytiin alkuviikolla kahdessa eri leikkikoulussa leikkimässä. Isommassa ryhmässä Rassi löytää aina kaverikseen jonkin pienenpienen pennun ja sitten saan sydän syrjällään katsoa, että kuinka se pieni pärjää. Isoja pentuja Rassi väistelee. Mammanpoika! Rauhallisemmasta leikkikoulusta toissa viikolla löytynyt suosikkikaveri Joona-spanieli oli jäänyt Rassin kasvutahdista viikossa ja oli vähän helisemässä, kun herra Rotisko höyrysi niskaan. Rassi oli myös ainoa pentu, joka keskittyi lähes pelkästään lemmenleikkeihin ja juomiseen (tyypillinen suomalainen mies?! ;)) ja muut antoivat sen ihan suosiolla toteuttaa itseään. Edellisellä viikolla sain siihen ihan hyvin kontaktin leikkien lomassa, mutta tällä viikolla oli toinen ääni kellossa. Ärsyttävää, kun tyyppi vaan rimpuilee hampaat ojossa, kun pitäisi lähteä välillä käymään ulkona. Myöskään vieraat ihmiset eivät tällä kertaa kiinnostaneet enää ollenkaan.

Rassi sai siis tällä viikolla teipit korvaan. Meillä taisi olla kahdeksan yritystä ennen kuin teipit oli jotenkuten päässä. Vaadittiin taas kohtuullinen määrä sitkeyttä ja kolme ihmistä, että onnistuttiin projektissa edes jollain lailla. Seuraavana päivänä töiden jälkeen teipit oli tietenkin nyhdetty roikkumaan melkein silmillä, joten ne piti ottaa pois. Oikea korva olikin päivän verran hienosti paikoillaan, kunnes se taas taittui oudosti. Toivottavasti se asettuu nopeasti...teippaus on sen verran tuskaista hommaa, että voisin ihan mielelläni lopettaa harjoitukset tähän.
Tänään ajelin myös vähän trimmerillä sekä peräpeiliä että kaulaa ja poskia. Meidän kovis huusi taas kuin syötävä, kun kone vain lähestyi sen päätä. Se ääni on oikeasti sellainen, että naapurit varmaan luulevat, että meillä teurastetaan joulukinkkua vähän etuajassa. Täytyy siis jatkaa trimmausharjoituksiakin, että niistä vielä joskus selviäisi ilman korvatulppia.


Rassin seura on ollut ajoittain vähän raskasta tällä viikolla, joten mikäs sen mukavampaa kuin, että pääsimme viikonlopun viettoon tietäen, että saamme viettää sitä makuuhuoneen listojen asennuksen merkeissä. Ilman aiempaa asennuskokemusta suosittelen välttämään kourumaisia, vanhanajan kattolistoja :/ Kyllä siinä hermo lepäsi, kun vaikka kuinka yritti pähkäillä, niin listat vain irvistelivät.
Mitä sä nyt taaaaas syöt??!!


Piippu on viikonloppuna laittanut Rassin kuriin. Piipulla on aina
ollut ilmiömäinen kyky lukea meidän ihmisten tunnetiloja ja nyt
viikonloppuna se on ottanut sydämen asiakseen auttaa, kun meillä alkaa pinna kiristyä Rassin kanssa. Ensimmäisestä ei-sanasta se ilmestyy oviaukkoon seuraamaan tilannetta ja, jos Rassi ei lopeta kiellettyä puuhaansa Piippu aloittaa kamikaze-hyökkäykset sitä kohti ja ihan oikeasti laittaa sen ruotuun! :O Katsottiin huuli pyöreänä, kun Rassi oli koko perjantai-illan lauhkea kuin lammas, kun Piippu oli viimein menettänyt hermonsa sen riekkumiseen. Eilen Rassi juoksi Piipun perään ilmeisesti vanhasta muistista, mutta meni ehkä kaksi sekuntia, kun kaksikko palasi takaisin - Rassi edellä ja Piippu perässä :) Tänään, kun Rassilla alkoivat kierrokset nousta turhan korkealle sanoinkin sille, että lopeta tai huudan Piipulle ;) Ohessa myös yhteiskuva, jossa Kuningatar-Piippu on portaiden valtias ja Rassi saa edetä vain hänen korkeutensa luvalla. Hyvä Piippu! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti