maanantai 21. syyskuuta 2009

Rassi ja Rock 'n Roll

Rassonen lähti viikonlopuksi Jyväskylään rokkaamaan, kun pojilla oli siellä keikka. Rassin parhaita puoliahan ovat nuo sen matkustusominaisuudet, joten matkat menivät meillä kaikilla oikein rattoisasti. Kuvassa reporanka rokkikoira teknisellä tauolla Heinolassa.

Rassi ja minä menimme tupatarkastukselle Antin opiskelijaboksiin sillä aikaa, kun isot pojat roudasivat. Rassi oli kovasti ilahtunut nähdessään vanhan painikaverinsa Antin pitkästä aikaa. Aluksi Rassi oli näin pökertyneen näköinen, kiltti pieni koira...

...kunnes se päätti lopettaa vieraskoreuden ja olla ihan oma itsensä...


Keikan aikana yksinollessaan Rassi oli murtautunut Antin huoneesta koko kämppään, mutta ihme ja kumma, kaikki tavarat näyttivät olevan ehjänä! Meidän koiramaailman Houdinihan ei pysy minkäänlaisten porttien, aitojen tai ovien takana, jos se ei halua. Saatiin vihdoin ostettua autoon _kiskurihintainen_ auton oma koirakalteri ja laitettiin Rassi innoissaan takakonttiin. No, menihän siinä ainakin kolme sekuntia ennen kuin piski oli luikerrellut itsensä takapenkille. Huokaus. Laitoin sen sitten siankorvan kanssa uudelleen takakontiin, ajatuksena, että Oi katso koirani kuinka kiva siellä kontissa on olla, siankorva ja kaikkia huvituksia. Rassi teki taas itsestään pitkän, laihan luikeron ja luikersi korvan kanssa takapenkille. Syvä huokaus. Siinä meni 250 euroa, ellei toi elukka kasvaessaan paisu sen verran, että ei enää mahdu luikertelemaan joka kolosta.

Mutta, takaisin Jyväskylään. Sunnuntaina Rassi oli ensin leppoisa pieni koira...


... ja myöhemmin Rassi pääsi backstagelle hengailemaan rokkikukkojen kanssa. Rassi olikin ihan liekeissä nähdessään kaikki tyhjät tölkit ja pullot pitkin pöytiä. Jos Rassonen olisi saanut valita, jokainen niistä olisi rassattu puhtaaksi :) ja mieluiten otettu vielä mukaan.
Kotimatkalla Rassonen olikin jo niin kokenut pikkubussin matkustaja, että se chillaili penkeillä makoillen.
Last but not least; Jyväskylä, nyt kuulolla. En ole vielä koskaan törmännyt moiseen purkkakeskittymään, joten älkää jyväskyläläiset räkikö purkkaa suustanne kadulle, vaan laittakaa ne roskiin, please. Toivoo nimim. Kymmeniä purkkia pentunsa suusta kaivanut ja siihen jo väsynyt pennun omistaja.

1 kommentti: