sunnuntai 24. tammikuuta 2010

We're back!

Pisin ero Rassi Rassosesta on takana ja selvisimme siitä kumpikin ilmeisesti ilman traumoja. Olin työmatkalla viikon verran ja heti, kun pääsin Suomen maankamaralle alkoi ihan tolkuton vatsatauti. Luulen, että sain ruokamyrkytyksen koneessa. Pääsin raahautumaan kotiin ja Rassi oli tietenkin ihan innoissaan - itse vain keskityin hengissä pysymiseen. Heti heikkouteni huomattuaan Rassi käytti tilannetta hyväkseen ja alkoi repiä peittoa mun päältä, purra hihoja, ottaa hiukset suuhun ja niin edelleen. Todella katala otus! Ei uskoisi, että tuo sama paholaiskoira osaa näyttää niin kiltille kuin se poseeraa tuossa yllä olevassa kuvassa. Vain sädekehä puuttuu pään päältä!

Rassin ja Jannen viikko oli siis sujunut hyvinkin leppoisasti ja Jannekin on jo alkanut tunnustaa tykkäävänsä Rassista ja on kaiken kukkuraksi kutsunut sitä meidän koiraksi. Aiemminhan se oli mun koira :) Viikon ainoat tuhot olivat mun villakangastakin sisäkangas, joten senkin suhteen päästiin suhteellisen vähällä. Aina, kun Janne on kahdestaan Rassin kanssa kysyn yleensä palattuani "Mitkä pisteet käytöksestä?" Tähän asti vastaus on ollut aina masentava kuusi, parhaimmillaan seitsemän, mutta nyt ollaan päästy jo ysiin! Hiljaa hyvä tulee. Kymppi tulee kuulemma sitten, kun Janne saa rauhassa katsoa elokuvaa ja Rassi käy hakemassa isännälle jääkaapista kylmän oluen :)

Alla Rassi uudessa lempiasennossaan.

Pojat olivat napsineet vähän kuvia sisäleikeistä viikon varrella. Leluna on Mustin ja Mirrin "tosi kestäväksi" mainostama Wubba Kongi...meillä se kesti muistaakseni noin vartin. Sen jälkeen siinä oli jo niin iso reikä, että pienempi pallo irtosi. Isompi pallo on kuitenkin pysynyt vakavista vaurioista huolimatta mukana menossa, joten leikit ovat voineet jatkua.

Blogihiljaiselon aikana meille ei ole tapahtunut mitään kummempia. Rassoselle kohokohtia ovat varmasti olleet leikkihetket Pikun ja snakuryhmän kanssa. Tänään möyrysimme lumessa Pikun ja Annan kanssa yhteensä reippaat 2,5 tuntia, joten kuten arvata saattaa nyt lattialla on vain harmaa talja, joka välillä örähtelee uniörinöitä.

Piippu sen sijaan on jatkanut uraansa ammattivarkaana. Nyt röyhkeydessä on taas otettu uusi askel eteenpäin, kun pikkuöttiäinen tulee pöydän ääreen nuolemaan lautasetkin puhtaiksi!


Sitten, kun menet torumaan sitä ja vastassa on tällainen naama, niin olepa siinä nyt sitten vihainen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti