tiistai 22. kesäkuuta 2010

Toipilas


Rassin oksentelu on taas uusinut, joten ei ole ollut kauheasti intoa kirjoitella poitsun kuulumisia, kun toinen on aina vaan kipeä. :( Käytiin tänään taas näyttäytymässä tohtorilla ja Rassonen esitteleekin yllä ylpeänä tassunsa sidettä. Vastaanoton tädit olivat taas Rassista ihan liekeissä ja se saikin kauheat määrät lirkuttelua ja silityksiä.

Oksupoksuilusta ja kolmen kilon painon pudotuksesta huolimatta Rassille on tapahtunut paljon kivojakin juttuja ja niistä tulee raporttia pikapuoliin. Rassin mielestä varmaan kaikkein kivointa oli kuitenkin se mitä se onnistui sunnuntaina tekemään... Valmistelin uuden grillin koeajoa nostamalla makkaroita ja muita ruokia keittion tasolle ja laitoin ne (omasta mielestäni) snautserinvarmaan paikkaan. Lähdin sitten nopeasti imuroimaan vielä yläkerran makkarin, kun Jannella oli ulkona grillin kokoaminen kesken. Ihmettelin, kun Rassi ei ollenkaan tullut "tappamaan" imuria vaan sain imuroida ihan rauhassa. Säälittelin mielessäni koiraparkaa, joka oli niin nuutunut, että ei jaksanut edes tulla yläkertaan. Alas palatessani löysin koiran seisoskelemasta keittiöstä kummallinen ilme naamallaan..."tsuubiduu, tässä vaan seisoskelen ja viheltelen"...ja samalla sekunnilla tajusin miksi se ei ollut tullut ylös. Pikkupiru oli varastanut kaksi kokonaista makkaraa! Ja mä, kun hain sille ihan tajuttoman kallista herkkävatsaisen koiran ruokaa eläinlääkäriltä, että saatisiin mahatilanne rauhoittumaan ja olin vielä syötellyt sitä varovasti ihan nokare kerrallaan. Sitten tämä omatoimisankari menee ja kietaisee kaksi makkaraa kerralla...voi taivaan vallat. "Noku oli niin nälkä", ilme kertoi. Miten se sai ne makkarat? En ole sille Red Bulliakaan antanut, mutta osaako snautserit silti lentää??
 

2 kommenttia:

  1. Voi Rassi raukkaa, Hupi lähettää paljon pikaista paranemista- toivotuksia!:) Ootko kokeillu tehdä Rassille ah niin ihanaa, mutta erittäin vatsaystävällistä Yrjölän puuroa?ei tuu niin kalliiksi kuin eläinlääkärin ruoat. Hupi syö sitä ja vähän nappuloita ja vatsa on aina ollu hyvässä kunnossa.Jos haluut reseptiä, niin laita viestiä!:)
    p.s Hupi haluasi jo kovasti nähdä ihqun poikaystävän, joten kun Rassi on taas täysissä voimissa, niin koitetaan ehtiä lenkille:)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos ja Rassilta paljon terveisiä Hupille! :) Yrjölän puuroa en ole kokeillut, mutta kaikkia muita mahdollisia kanariisiraejuustohässäköitä kylläkin. Ajattelin nyt testata vielä sen eläinlääkärin ruuan, kun alkoi jo epätoivo iskeä. Yrjölän puuroa olen kyllä tehnyt käppänälleni aikoinaan. Se tuoksuu niiiiin hyvälle. Ilmoittelen, jos ja kun Rassi tosta kuntoutuu, niin viedään nuoripari reffeille! Mulla on muuten uusia jälki-juttujakin opittuna, niin voidaan kokeilla niitäkin. Palaillaan!

    VastaaPoista