sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Huh hah hei


Huh hah hei, jopas aika on mennyt nopeasti ja on pitänyt sellaista kiirettä, että oksat pois. Tässähän on taas ehtinyt tapahtua vaikka mitä! Parrat ovat treenanneet agia, tokoa ja pikkuriikkisen jälkeä, ollaan käyty leikkimässä sekä Hupin että Pikun kanssa, Suomi on voittanut maailmanmestaruuden ja meidän kylppäriremppa on pyörähtänyt käyntiin. Ammattimiehet remontoivat pesutilat, mutta koska köyhän on pakko yrittää, kaivettiin Jannen ja Antti the Talkoomiehen kanssa toissa viikonloppuna vähän lisäkorkeutta meidän kylppäriin. Mullehan riittäisi vähän matalampikin luola, mutta Janne on semmonen hongankolistaja, että pää kopsahtaa kattoon, ellei korkeutta ole riittävästi. Piippu ei saa tulla kellariin nyt ollenkaan, mutta Rassi ja Jade ovat luonnollisesti osallistuneet remonttiin ja kaivuuhommiin suurella sydämellä. Tai no, Jade on tehnyt itsestään mahdollisimman huomaamattoman ja häiritsemättömän kääryleen jonnekin sivummalle, kun taas Rassi on ollut mukana ihan konkreettisesti kaivamassa (ja jopa syömässä) hiekkaa. Partainen Remppareiska oli myös ilmeisesti päättänyt merkata kaivuutyömaan omaksi reviirikseen vääntämällä jossain vaiheessa pienen kakkakikkareen työmaan korkeimmalle kohdalle. Rassi The Great kakkaa korkeammalle kuin kukaan muu!

HSKH:n tokot ovat pyörineet joka tiistai ja Rassi on ollut tosi jees. Sen seuraaminenkin on yhtäkkiä napsahtanut paikoilleen. En taas tiedä, että mikä ruuvi siellä päänupissa kääntyi oikeaan asentoon, mutta seuraaminen on nyt tosi hyvää, jee. Japu on saanut tehdä omia tokojuttujaan aina Rassin treenien jälkeen. Viime lauantaina vietettiin koko aurinkoinen aamupäivä Ojangon tokopäivässä. Tein Rassin kanssa alkuun meidän murheenkryyniä eli liikkeestä maahanmenoa. Se sujui...no...hitaasti. Toisena juttuna otettiin tunnarinoudon alkeita. Mun hienot parrat löysivät tunnarikapulan ruohikosta ihan superhienosti kumpikin ja Jade oli taas niin polleaa omista taidoistaan. Rassi nyt on aina polleaa ja ah niin onnellinen, että sillä rintamalla ei mitään uutta. Otettiin väliin yksi paikkamakuu ryhmässä ja Rassi tuijotti naapurissa makoilevaa hemaisevaa bortsu-ladya vähän turhan intensiivisisesti nenä väristen, mutta pysyi kuitenkin paikallaan. Kun liikkeen jälkeen kehuin Rassia, sillä kupsahti kuppi ihan nurin ja se kaatui maahan pitkin pituuttaan - ekan kerran näin julkisella paikalla. Siinä se sitten örisi ja hurisi tassut taivasta kohti sätkien ja vieressä olleet koirat vilkuilivat ohjaajiaan vähän huolestuneen näköisinä.

Ollaan myös käyty Emmin ageissa, joissa viime kerralla oli teemana rengas ja loppuun tehtiin muutaman esteen aita-putki-sarjaa. Rassi meni hyvin eikä muistaakseni karannut kertaakaan vaikka Emmin kentän reunalla olevat ruohotupsut suorastaan kirkuvat Rassosta luokseen. Ja nyt, kun tarkemmin ajattelen, niin karkasihan se paukapää Hupin luokse, mutta itse treenit se teki hyvin. Jade teki sitten samoja juttuja sillä aikaa, kun oli Hupin vuoro. Ollaan myös käyty Ojangossa ilman ohjaajaa ja on kyllä aika mahtavaa, kun Rassinkin kanssa voi nykyään treenata eikä se heti lähde lätkimään, kun pääse irti :) Helpottaa elämää aika mukavasti! Edelleen se katselee tosi tarkkaavaisesti naapurikenttien koiria, mutta ainakaan toistaiseksi se ei ole uskaltanut lähteä livohkaan...kop kop...koputan puuta.

Rassilla on hyppytekniikka ehkä hieman hakusessa. Se saattaa ponnistaa ihan mistä vaan...kuten kuvasta näkyy. Se tekee tokoesteenkin yli tommoisia ihan järjettömiä loikkia, vaikka asiasta voisi suoriutua paljon järkevämmälläkin ponkaisulla.


Jadella taas on palkka mielessä jo lähtökäskyä odottaessa. Slurps.


Parta liehuen yli esteiden a'la Lale.


Japuli putkessa.


Rassilla on nykyään ihan hirveän hauskaa lenkillä, kun se käy säännöllisin väliajoin pulahtelemassa jokeen matkan varrella. Mietinkin yksi päivä sen touhuja katsellessani, että nyt taidan tajuta miten siitä tuli noin iso…sen kaikki energia ja elämänilo ei olisi yksinkertaisesti mahtunut pienempään pakettiin! :) Rampo on ollut ihan pösilömäisen energinen ja se oli jopa yksi kaunis päivä ottanut mun parhaat kengät käsittelyyn ja syönyt niistä koron. Kele. En tiedä mistä tuo energia oikein kumpuaa, kun sitä yritetään kovasti suunnata kaikkeen hyödylliseen ja siltikin sitä tuntuu jäävän vielä yli. Rassonen myös juoksee hullunjuoksuja ihan yksinkin lenkin varrella, jos se ei saa pakotettua Jadea ajamaan itseään takaa. Jadea selvästi vähän risoo noi Rassosen touhut ja se ei ole ollut kovinkaan myötämielinen Rassin kohelluksille viime viikkoina.

Viime viikolla sain sellaisia ilouutisia, että me ollaan Rassin kanssa päästy HPH:n jälkiryhmään!! Jippiiii! Käytiin vähän verestämässä muistoja ja vetäisin lyhyet jäljet nurmelle sekä Rampolle että Japulle. Japu teki oman jälkensä ensin ja Pikkuparta katseli mua muutaman askeleen "jäljestettyään" sen näköisenä, että "jos vaan annat ne namit sieltä taskusta niin kuin ennenkin, niin mun ei tarttis kaivaa niitä täältä heinästä, jooko".


Rassi puolestaan suorastaan karjui raivosta sivummalla, kun se näki mitä Jade päästi tekemään. Rassi niiiiiiin tykkää noista nenähommista, että se ei meinannut pysyä nahoissaan odotellessaan omaa vuoroaan. Jouduin odottamaan aika pitkään, että kierrokset saatiin niin alas, että Herran saattoi päästä jäljelle. Rassonen meni kuin vanha tekijä ja selvitti kaksi kulmaakin ihan suit sait. "Tätä lisää", oli Rassosen kommentti jäljen päässä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti