maanantai 9. toukokuuta 2011

Jade Tampereen KV-näyttelyssä


Viime viikon koirailut huipentuivat aurinkoisen kesäpäivän viettoon Tampereen Pirkkahallissa koiranäyttelyssä. Snautserit arvosteli Jean Blangino Ranskasta. Itse olin elämäni toista kertaa kehässä koiran kanssa. Jappe veti homman vakaasti ja varmasti ja tuloksena oli VAL ERI1 SA PN4.

Jade ja kilpakumppaneita


Jappe ravissa


Valioiden voittajan on helppo hymyillä :)


Olin kyllä tosi tyytyväinen meidän debyyttiin :) Kehäsihteeri oli tosi topakka täti ja hän kävi vielä jälkikäteen ojentamassa mua, kun mun numerolappu ei kuulemma näkynyt tarpeeksi hyvin ja se vei meiltä vielä paremman sijoituksen :O Just just. Luulin kyllä menneeni näyttämään koiraa enkä numeroa, mutta tämä tuomari kuulemma halusi numerot näkyviin :)

Päivän kruunasi Rassin veljen ja siskon valioituminen heti ensimmäisenä mahdollisena päivänä, hyvä Manta (D.O. Modesty Blaise) ja Masa (D.O. Mad Max)!!! Myös Hugo (D.O. His Majesty) piti D.O-koirien mainetta yllä olemalla ROP-veteraani. Hieno päivä!

Koska kyseessä oli myös äitienpäivä Jade sai ihanilta lapsiltaan ihania lahjoja :D Mantan perheen Aino-tyttö oli tehnyt tämän hienon kortin.


Ja Masa antoi äidilleen leluhiiren :)


Jannen oli hieman vaikea ymmärtää tätä äitienpäiväkarkelointia (outo tyyppi ;);)). Urheasti hän kuitenkin otti Äitikoirasta ja äitienpäiväkakusta kuvia.


Tässä vielä Jaden arvostelu noin suurinpiirtein...vähän oli vaikea välillä tulkata tuota ranskaa ja vaikeaa käsialaa, mutta jotain tuollaista siinä oli.

"liikkuu hyvin, vähän ahdas takaosa, hyvät pään mittasuhteet, hyvän muotoinen päälaki / kallo, hyvin kiinnittyneet korvat, kaula ???, erinomaiset silmät, ??? erinomainen, erinomainen väri, erinomainen olkapää, hyvä sivuprofiili, vahva selkälinja, hyvin kiinnittynyt häntä, hyvä lihaksisto, erinomainen rakenne"

Jarkolle kiitokset kuvista!

2 kommenttia:

  1. Onnea teille molemmille Tampereen menestyksestä :))) Huikeaa ! Mukavaa kevättä toivottaa Rassin vaari & co

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos :) Hyvin meni ja mullekin oli ilmeisesti mennyt näyttelyoppi perille. Se on helppoa, kun saa teiltä parhailta neuvoja :) Aurinkoista kevättä vaarille perheineen! :)

    VastaaPoista