keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Tehis Cup, I osakilpailu

Keskiviikkona Ojangossa pyörähti käyntiin agilityn epävirallinen Tehis Cup, johon uskaltauduin, kohtaloa uhmaten,  Rassosen kanssa. Jaduli olisi kovasti jo halunnut päästä tositoimiin, mutta ykköstykki sai silti olla tällä kertaa katsomon puolella.

Kaikkein suurin huoli ja murhe mulla oli ennen rataa siitä, että pysyykö se meidän pässinpää mun mukana radalla vai huumaantuuko se ollessaan ensi kertaa ulkokentällä pitkän talven jälkeen ja häipyy katselemaan ihan muita juttuja kuin agilityesteitä. Odotukset eivät siis olleet kovinkaan korkealla ennen rataa :) Mutta meidän Palle Runqvist otti ja kumosi kaikki ennakko-oletukset sen pahoista aikeista ja mennä porskutti ihan mukavasti rataa läpi. Eihän se nyt mikään äänen nopea ole, mutta ohjaajakin on semmoinen lyllertäjä, että mulle vauhti riitti hyvin.:) Mustalla putkella tein aivan idioottimaisen mokan enkä varmistanut riittävän hyvin, että koira ei lähde puomille (mikä on siis ihan sairaan kiva este) ja sinnehän se sitten meni...no, epiksissä ei hylätty, joten saatiin siitä sitten vain superharmittavat 10 virhettä.

Mutta siis hei, nyt on ihan pakko hehkuttaa vähän. Kuuluttaja sanoo ihan videon lopuksi, että möllikentällä tehdään aika mukavannäköistä rataa. Siis meidän Palle Puupää sai elämänsä ensimmäiset julkiset kehut!!! Unbeliavable.


Noooh, koska tuo 10 virhettä jäi sen verran kaivelemaan, niin päätin sitten, että käyn vetäisemässä radan vielä uudelleen, kun sellainen mahdollisuus kerran oli. Haastavaksi homman teki se, että meitä ennen vuorossa oli Rassin Suuri Rakkaus, eli Hupi...jonka sulotuoksut aiheuttivat ihan lähes täydellisen katastrofin. Hupin jättämässä hajuvanassa on mahdoton tehdä töitä ja päänuppi menee ihan sekaisin.Tuli siinä sitten moikattua tuomarikin ja vähän kyseltyä, että onko tietoa mihin se ihanan tuoksuinen neito on mennyt.  Loppuhuipennuksena vielä Hupin bongaaminen aidan takaa ja se oli sitten menoa. Oi katsokaa ja ihailkaa....snautseriuros on niiiiiin kiva harrastuskaveri ;))


Ratatyöntekijöiltä tuli kuitenkin aplodit, kun Rassi meni putken jälkeen radan loppuun automaattiohjauksella ilman ohjaajaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti