perjantai 20. huhtikuuta 2012

Tehis Cup, III osakilpailu

Tänään on satanut koko päivän enemmän tai vähemmän kaatamalla vettä ja itselläni on kamala flunssa, joten Tehis cupiin osallistuminen oli vielä päivällä vähintäänkin kyseenalaista. Lähdin kuitenkin viemään Ojankoon palkintoja viikonlopun virallisia kisoja varten ja perillä selvisi, että paikalla oli muitakin hulluja, jotka aikoivat kisata uima-altaaksi muutuneella kentällä, niinpä minäkin päätin sitten ilmoittaa Jaden mukaan.

Rata ei ollut mitenkään erityisen helppo ja itselleni vaikeusastetta nosti kentän märkyys ja kova sade. Pelkäsin, että Jade-hienohelma ei moisella alustalla halua tehdä hommia. Ehkä kaikkein pahinta oli kuitenkin meidän lähtönumero, joka oli neljä. Tuntui, etten ehtinyt edes oppia rataa kunnolla ennen kuin oli jo oma vuoro. Jaduli lähti liikkeelle reippaasti eikä se ollut yhtään tahmea, kuten maanantaina. Tuntui, että Jade sai taas homman juonesta kiinni ja muisti mitä radalla on tarkoitus tehdä. Niinhän siinä sitten kävi, että vedettiin luokan ainoa nollarata ja sillä saatiin voitto kotiin ja täydet kuusi Cup-pistettä :) Hyvä Lallero!!

Valitettavasti meillä oli Herra Hovikuvaajan kanssa pieni informaatiokatkos päivällä ja tästä syystä kuvaaja ei ollut paikalla todistamassa meidän onnistumista...mutta kyllä me siitä huolimatta ihan oikeasti voitettiin, vaikkei siitä kuvamateriaalia olekaan todisteena ;) Lalekin on jo saanut herkutella voitetuilla palkinnoillaan.

Rassi ei päässyt - sattuneesta syystä - kisaamaan. Rassosen ohjelmassa on huomenna sulkeiset Hupin kanssa ja katsotaan saadaanko sekin Cupin viimeiseen osakilpailuun taas mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti