sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Synttäriposeeraus


Valon ja varjon leikki saa Rassosen näyttämään vähän epämuodostuneelle, mutta tämän parempaan synttäriposetukseen emme tänä vuonna päässeet. Kuvassa siis Rassi kolme vee! Nyt kaikki suursnautseritytöt, ottakaa äkkiä yhteyttä tai kohta se voi olla liian myöhäistä... ;)

Niin uskomatonta kuin se onkin, niin meidän Rampolainen on vihdoin saanut vähän massaa itselleen ja se painaa tommoset 25 kiloa! Enää sillä ei tunnu jokainen selkänikama ja kylkiluu läpi, jippiaijee. Sitä ei tosin ehkä tuosta kuvasta nää, kun trimmaajalla vähän lipsahti ja toi alalinja ihan "pikkasen" nousi, kun karvaa lähti myös osittain kyljistä...ei pelkästään mahan alta. Hups.


Rassosta ei paljon poseeraaminen napannut...

"Äääh, siis kattokaa nyt mihin mut on pakotettu! Päästäkää pois, taa on ihan naurettavaa pelleilyä!"

"Jesh, karkuun vaan!"


Huomenna me aloitetaan Rassin kanssa uudessa tokoryhmässä. Päästiin mukaan HSKP:n tokolupauksiin, jota vetää Pirkko Bellaoui. Saas nähdä miten siellä lähtee sujumaan. Tavoitteena on edelleen saada ALO-luokka läpi tänä vuonna. Ja tästä tavoitteesta ei tingitä, vaikka vuosi on jo kohta puolessa välissä :)

Aksan puolella on ollut nyt hiljaiseloa. Lalen vikat treenit meni ihan sikahyvin ja se selvästi sai taas jutun juonesta kiinni. TehisCupin kaartelut olivat kaukainen muisto vain ja vauhti oli hyvä. Multa itseltä vaan loppui nyt juoksukunto, joten aksatreenit jäivät tauolle. Nyyh. Myös vika TehisCupin osakilpailu jäi käymättä, mutta oltiin meidän osakilpailuvoitolla kuitenkin ihan hyvillä pisteillä lopputuloksissa :)

Rassonen on käynyt myös hakumetsällä missä se on tehnyt parit ihan mukavat treenit. Vielä, kun jaksaisin käydä tallomassa sille joskus jälkiä, niin olisin tyytyväinen....toistaiseksi odottelen edelleen tallausinspiksen iskemistä.

Niiiiiin, ja oonhan mä ehkä kai vissiin ilmoittanut tuon parivaljakon myös johonkin rallytokokisoihin. Ihan semmonen pikkunen ongelma vaan on ollut harjoittelun suhteen...me nimittäin ei olla treenattu ol-len-kaan. Jade ei edes osaa niitä liikkeitä. Hmmm. On varmaan suhteellisen turha kiukutella sitten jälkikäteen, jos ei saada täysiä pisteitä ;) Vai olikos se niin, että vaan lahjattomat treenaa...? Ens viikolla se selviää!

Pakko vielä mainita, että tänään sai leikata nurmikon ekaa kertaa! Jee, oisko se kesä sittenkin tulossa?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti