sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Tipi

Meillä kävi tuossa muutama viikko sitten niin, että meille yritti ihan väkisin muuttaa asumaan neljäskin lemmikki. Nimesimme tämän sinnikkään punarinnan nimellä Tipi.

Parin viikon ajan, joka ikinen aamu, auringon noustessa Tipi saapui ilahduttamaan meitä pyrkimällä aivan väkisin sisään meidän portaikon ikkunasta. Tähän aikaan vuodesta aurinko nousee kovin aikaisin, joten lienee ehkä tarpeetontakin mainita, että tämä sinnikäs pikkulintu meinasi ajoittain ajaa meidät hulluuden partaalle. Tipin aamujumppa nimittäin aiheutti aika mukavan rytmikkään naputuksen ikkunalasiin. Jopa rauhaa rakastava Janne sähisi yhtenä aamuna viiden aikaan, että "Tuo pitää käydä tappamassa!" No, onneksi meillä on Pipe the Poliisi, joka kävi usein ajamassa Tipin matkoihinsa. Tosin Pipekin laiskistui päivien saatossa ja jätti useana aamuna Tipin koputukset omaan arvoonsa ja käänsi vain kylkeä ja jatkoi uniaan. On siinä meillä kissa!

Parin viikon sinnikkään nakuttamisen jälkeen Tipi ilmeisesti tajusi elämän realiteetit ja totesi, että yhden kissan ja kahden snautserin koti ei ehkä sittenkään ole se ihan optimaalisin ratkaisu ja etsi itselleen uuden osoitteen.

Tipin ja Piipun tyylinäytteet.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti