maanantai 17. elokuuta 2009

Rassi 14 viikkoa


14-viikkoiskuvat tulevat vähän myöhässä viikonlopulle sattuneiden rapujuhlien ja muiden menojen takia. Rassi käväisi myös kääntymässä juhlapaikalla ja sai ilmeisesti isoimmat jälkioireet juhlista…raukka oli nimittäin puolet sunnuntaista ihan pois pelistä. Aamuruoka ei maistunut (!!!) ja mahasta kuului niin kova möyrintä, että murina kuului keskikerroksesta yläkertaan asti! Aloin jo olla vähän huolissani, kunnes tapahtui ihmeparantuminen ja Rassi oli taas oma rasittava itsensä :) Illalla se jo riehui ihan normaaliin tapaan ja tänä aamuna se suorastaan pursusi energiaa. Aamulenkilläkin se yritti remmissä vedellä hullunjuoksujaan…Remmikävelyn jälkeen täytyikin päästää se vielä omaan pihaan vähän laukkailemaan. Ihme, että mahaongelmia ei ole ollut jo aiemmin, kun ottaa huomioon mitä kaikkea tuo otus päivän mittaan vetelee napaansa.


Perjantai-iltana Rassi oli iltavillityksen aikana lentävä snautseri, kuten kuvista näkyy. Täytyy kyllä nostaa hattua kaikille, jotka onnistuvat kasvattamaan koiransa kerrostalossa, ilman omaa pihaa. Itse olisi varmaan seonnut, jos Rassia ei saisi ’iltahulluuden’ alkaessa työnnettyä pihalle juoksemaan.Rassilla on viha-rakkaus-suhde kaikkiin siivousvälineisiin. Sillä on lähes pakottava tarve saalistaa imuria, moppia ja katuharjaa. Erityisesti imuria pitää vielä saalistuksen lomassa komentaa kunnon rähinällä. Tässä pari kuvaa Rassin siivousavusta viime viikolta.


Pesimme viime viikolla pakastimen mehuja varten ja putsauksen vuoksi lattialle oli jäänyt lojumaan yksi pakastimen metallikori. No, eikös vaan Rassi tutustunut koriin lähemmin ja sai jollain ilveellä leukansa jumiin tuon metallikorin pinnojen väliin. Huuto oli taas aivan valtava, mutta kyllä se leuka sieltä sitten irtosi. Miksi, oi miksi, sen pitää työntää päänsä joka paikkaan?! Rassi on kyllä nimensä mukainen Melody Maker ihan joka päiväisessä elämässä. Heti, jos herralla tulee jotain ongelmia lelujen tai minkä tahansa kanssa alkaa julma älinä. Samoin iltaisin se ärisee itselleen, kun se yrittää löytää viileän paikan missä aloittaa yöunet…omalla paikallaan ei voi tietenkään nukkua ja kaikkialla on sen mielestä liian kuuma. Aikansa vaellettuaan ja suureen ääneen protestoituaan Rassonen yleensä viimein romahtaa jalat kolisten johonkin nurkkaan koisimaan. On se vaan hassun kuuloista, kun koira itsekseen ärisee ja örisee ja päästelee kummallisia ääniä. Öisin on myös hirveän kivaa nuolla lattiaa ja äristä sille, kun lattiasta ei saa hampailla otetta. Hassu älinä-koira.

Tänään taas aamukävelyllä joku mies kysyi, että onko Rassissa snautseria. Vastasin, että se on snautseri. Seuraava kommentti olikin se tuttu ”Ne onkin aika kovapäisiä.” Juuh, kyllä näin on! :)

1 kommentti:

  1. Heippa!Kävin lukemassa Rassin eloisaa elämää;)
    Se on niin snautseri niin snautseri. Aivan iiihana.
    Ja mikä mainio "lento" iltaisin.
    Terveisiä J:kylän snakuilta, Eetulta,Pertulta ja Sadelta ja emäntä-Vuokolta

    VastaaPoista