maanantai 2. marraskuuta 2009

Piippu, Rocky ja Rassi-Rassaava

Myös Piippu lähti mukaan mökille ja yllä olevassa kuvassa Hänen Korkeutensa kertoo minkätasoinen reissu hänen mielestään oli. Eipä ollut kummoinen. Matkailuhan on Pipen mielestä täysin turhaa, koska kotona on kaikki mitä tarvitaan eli ruokaa ja lämmin paikka missä nukkua. Miksi siis lähteä merta edemmäs kalaan?! Automatkan kidutuksesta selviydyttyään Piippu joutui vielä Rassin jatkuvan huomion kohteeksi. Piippu ei voinut ottaa askeltakaan ilman, että Rassi oli jahtaamassa pientä karvapalloa. Alla olevasta kuvasta tyhmäkin tajuaa mitä mieltä Pipe on Rassosen seurasta.

Mutta mitä tekee Rassi...No alkaa tietenkin hirveän pyllistelyn, että saisi Piipun mukaansa kivoihin leikkeihinsä! Kuten arvata sopii, Piippu ei ihan lämmennyt ajatukselle.

Sitten Rassia onni potkaisi ja pihaan ilmestyi naapurin Rocky! Luulin, että Rocky (joka kantaa kotiin jäniksiä metsästä) olisi nirhannut Rassin, mutta yllättävän kärsivällisesti se jaksoi katsoa urpoilua ympärillään.

"Heeeeiii, kukas sä oot?! Leikitäänkö???"

"No elä sie nyt minnuu pepusta nappaa, iiiiks"

"Eikö oo kiva auringonpaiste, saa ihan sydämen läpättämään. Tuu, juostaan!"

"Älä nyt jäykistele. Anna palaa vaan!"

"Kato näin se käy. Osaatko muuten laittaa hännän tälleen?"

"Jesh, anna tulla vaan!"


"Kivaa, lisää vaan!"

"Hä hää, et kuitenkaan saa mua kiinni!"

Kaikki kiva loppuu aikanaan ja sunnuntaina oli taas aika pakata auto ja suunnata nenä kohti Helsinkiä. Sitä ennen kävimme kuitenkin vielä vähän kävelyllä. Toimintaa täynnä ollut lauantai ei paljon tuntunut Sir Rassoun jaloissa, pikkuherra nimittäin liikkui lähinnä alla näkyvällä tavalla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti