sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Piippu the Police


Sain kuin sainkin itseni pakotettua jatkamaan aloittamani nyppimisurakan loppuun ja nyt meillä asuukin Juice Leskisen näköisen snautserin sijaan hyvin luikeromainen sporttimallin snautseri. Rassoselle kasvoi edellisen alasnyppimisen jälkeen kummallinen karva ja epäilenkin, että kuukauden oksutaudilla oli siihen osuutensa. On varmaan hankala kasvattaa karvaa, jos ei oikein ole mistä repäistä ravintoa siihen. Nyt vanhan karvan alla oli nätin näköistä ja tasaista karvaa kasvamassa, joten ennusmerkit näyttäisivät, että tällä kertaa olisi taas tulossa nätti uusi turkis. Mä en kyllä edelleenkään ymmärrä miten joku trimmaa koiran ihan parissa tunnissa, kun mulla siihen menee pari iltaa. Tosin asiaa ehkä auttaisi, jos koira venkoilisi vähän vähemmän. Kyllä Piipulla oli taas ihmettelemistä, kun Rassi piti rassosmölinää ja oli välillä puoliksi sohvan alla ja välillä taas muuten vaan kaatumaisillaan. Ramponen ei edelleenkään arvosta sitä, että sen käsketään olla aloillaan ja siitä alkaa aina ihan mahdoton show. Blääh.

Onneksi Piippu ei kuitenkaan tullut sekoittamaan pakkaa enempää poliisin ominaisuudessaan, vaan se tyytyi vain tuijottamaan projektia ihmeissään. Piipulla on nimittäin edelleen tapana tulla pamputtamaan Rassosta aina, jos koirulia komennetaan. Rassi on keksinyt kivan leikin sänkyynhyppimisestä, joka on siis kiellettyä. Se hyppää sänkyyn lähes joka iltapäivä, kun menen töiden jälkeen vaihtamaan lenkkivaatteita. Heti, kun käsken sen pois, se alkaa vetää kyykkyjuoksua siinä sängyn päällä ja Piippu rientää saman tien paikalle. Viimeksi alkuviikosta kävi niin, että Piipun tullessa pamputtamaan se nappasikin mua vahingossa persauksille ja sain siitä verinaarmun muistoksi. Aina ei kyllä tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa näiden meidän karvapäiden kanssa...


Piipun pamputusinto menee kyllä hyvin usein ihan överiksi. Sille riittää, että Rassoselle sanoo ihan nätisti, että Rassi ei sitä tai tätä. Paikalla on saman tien pieni silkkiturkki, joka tulee tehostamaan käskyä parilla napakalla huitaisulla. Pahimmat överit se veti, kun katsoin itse ikkunasta ulos ja Rassi tietenkin tuli myös tiirailemaan, että mitä mä siellä nään. No, Ramponen tuli tietty paikalle niin kovalla höyryllä, että kun se läimäisi tassut patteria vasten, niin se patteri jotenkin liikahti ja tassu jäi seinän ja patterin väliin. Rassi päästi ihan pienen inahduksen ja laskeutui neljälle jalalle mistä Pipe ilmeisesti ajatteli, että mä käskin sen pois ikkunalta ja ryntäsi mätkimään koiraa takapuolelle :)


Treeniuutisia vielä sen verran, että tokoa ei olla nyt treenailtu ollenkaan, kun kaksi viikonloppua on mennyt muissa puuhissa ja viikollakin on ollut muka niin kiirettä. Jälkeäkään ei ole päässyt tekemään, kun on koko ajan niin pimeää. Parit viime agitreenit ovat menneet tositositosi hyvin. Tämän viikon torstaina Rassonen alkoi olla jo suht rento ja teki kaikki pyydetyt hommat tosi hienosti. Tein vain ihan helppoja, pieniä ratoja, joissa pääsi vain vedättämään ihan rennosti ja vauhdilla, että Rampolle jäisi hyvä mieli. Niin, ja se ei edes meinannnut karata, vaikka välillä meitä oli neljä koiraa samalla kentällä tekemässä omia juttuja yhtäaikaa. Siis neljä koiraa. Yhtäaikaa. Ja kaikkien koirat irit. Myös minun! :)

Janne ja Rassi näkivät tällä viikolla iltalenkillä kaksi supikoiraa. Mitähän seuraavaksi?! Karhuja ei sentää vielä ole tallustellut vastaan, mutta ehkä sekin on tätä menoa edessä...Apua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti