tiistai 13. lokakuuta 2009

Rassi ja maaperän ihmeet

Rassi on hassu eläin, kun sen pieni pää menee aina ihan sekaisin, jos maa jalkojen alla muuttuu normaalista poikkeavaksi. Pari varmaa kohdetta hulluuskohtauksien aikaansaamiseksi ovat kyntöpelto, jossa kyntöuraa pitkin on tolkuttoman hauskaa juosta, ja leikkipaikan sora-alue. Nyt, kun joinain aamuina on ollut pakkasta, olen tahallani vienyt Rassin pitkälle nurmikolle, joka on ollut pakkasenpuremana vähän koppurainen. Voi, että kun Rassonen sekoaa siitä! Pieniä aamuhuvituksia mulle. :)

Tässä vähän tyylinäytteitä kyntöpellolta. Ihan ensimmäisenä lähtö, jossa huomionarvoista on tuo lähtöasento, joka näyttää tapahtuvan näkymättömistä telineistä.


Sitten täyttä vauhtia eteenpäin ja sopivan matkan päässä täyskäännös.


Uusi kiihdytys ja korvat lepattaen täyteen vauhtiin.


Asentokin mukautuu hyvin aerodynaamiseksi ja ilmanvastus vähenee, kun ottaa niin sanotusti jalat allensa.

Aikamoinen maalaiskylä tämä maan pääkaupunki, kun täällä voi helposti hauskuttaa koiraansa kyntöpellossa :)

All on hiekkakentän lentävä koira vauhdissa.

Muutaman kierroksen jälkeen seuraa aina välikuolema, jossa tunkeudutaan johonkin alle. Siis ihan mihin vaan minkä alle suinkin vain mahtuu. Kotipihassa Rassi tunkee auton alle. Nykyään se tekee jo tiukkaa, mutta kyllä se sinne aina jotenkin saa itsensä ahdettua. Siellä vedetään henkeä parikymmentä sekuntia, ja eikun uudelleen juoksemaan.


Rassi on vihdoin alkanut uskoa, että vaatteissa ei saa roikkua, kun niitä yrittää pukea päälle. Ilmeisesti pään sisällä kuitenkin käydään suurta tahtojen taistoa, koska Rassi tulee monesti viereen seisomaan, kun puen päälle ja siitä kuuluu tasainen ”loks”, ”loks”, ”loks”. Loksutus tulee siitä, kun se aukoo ja sulkee suutaan :) Kai se joko haaveilee, että ne ihanat vaatteet olisivat sen leukojen välissä tai sitten se vain on valppaana, että jos vaikka sukka sattuisi tipahtamaan, niin on sitten varmasti suu valmiina auki.

Tässä muutama ilta sitten sattui hauska yhteensattuma, kun hauskoissa kotivideoissa koira hyppi emäntänsä kanssa hyppynarulla. Juuri samalla hetkellä, kun sanoin Jannelle, että hei tuossahan on Rassille hyvä laji, Rassi alkoi hyppiä takajaloillaan kohti Piipun linnoitusta (linnoitus on Pipen iso kiipeilyteline) ihan samalla tavalla kuin telkkarin koira. Rassin ajoitus oli ihan täydellinen! =D

1 kommentti:

  1. Njahahaa, on kuule ollu hyviä blogosia ny ja aika nopeeseen tahtiin oli tää uusinki ilmestyny :o Terveisiä kaikille kaloille!

    VastaaPoista