torstai 29. lokakuuta 2009

Remppa-update

Remppailu jatkuu edelleen kovalla tahdilla ja Rassi pääsi kuvaan esittelemään puolivalmiin ruokahuoneen lattian. Mahtavaa, kun koko keskikerros on nyt siinä vaiheessa, että seinät on maalattu, lattia hiottu ja huomenna lattiaan saadaan uusi maali pintaan! Rassin ensikosketus hiottuun lattiaan aiheutti odotetusti hulluuskohtauksen. Meneehän siitä nyt pää sekaisin, jos tassut koskettavat vastahiottua puuta! Ja vielä ensimmäistä kertaa elämässä. Toivottavasti tuleva uusi maalipinta ei aiheuta vastaavaa reaktioita...näen jo nyt sieluni silmin kuinka maalisäleet vain lentelevät tiukoissa kurveissa...ja itsellä kyyneleet samassa tahdissa.

Ramboli on ollut suht mukava pikkupiski ja ahkerasta maalaamisesta huolimatta koiruus on lähes onnistunut säilyttämään oman värinsä. Korvassa näkyy enää pienenpieni valkoinen kohta. Tarkoista varotoimista huolimatta korva oli tietenkin osunut johonkin tässä viikon varrella.

Viikonloppuna lattiamiehet jatkavat maalaushommissa ja me muut puuhaillaan jotain ihan muuta. Siitä lisää seuraavassa päivityksessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti