tiistai 25. toukokuuta 2010

Leikkiä, jee!


Rassilla alkoi viime viikolla jo vähän kierrokset nousta, kun kuumuuden takia lenkkeilyt olivat mitä olivat. Yritettiin taas käydä myös koirapuistossa hakemassa vähän juoksukavereita, mutta ei sieltä näköjään ikinä löydy samanhenkistä seuraa. Kaikki koirat vain louskuttavat Rassille koko ajan ja kukaan ei lähde leikkimään. Muutoin lenkillä Rassi on ihan perästä vedettävä mato, kun aurinko porottaa sen ihan veteläksi. Illalla sitten ennen nukkumaan menoa Rassonen on ollut kaiken purkamattoman energiansa kanssa ihan lentoon lähdössä. Se on myös piiiitkän tauon jälkeen tullut vääntämään meidän ihmisten kanssa omia "kivoja" leikkejään. Ideana on ilmeisesti ollut, että me Jannen kanssa lähdettäisiin mukaan paineihin, joissa saa käyttää myös hampaita ihan estotta. Eipä olla ihan lämmetty ajatukselle.


Aurinko on kansoittanut meidän lenkkipolut ihan tupaten täyteen ja koiruutta ei voi pitää enää missään irti, kun joka puolella on juoksijoita ja pyöriä, jotka menevät ohi tuhatta ja sataa. Joku ihme terveysbuumi nyt vissiin on menossa, kun tuntuu, että kaikki punkkarit ja rokkihemmotkin ovat lenkkeilemässä eivätkä soittokämpillään juomassa kaljaa. Niinpä sitten lähdettiin Hupin kanssa perjantaina Mustavuorelle, kun siellä saa aina olla rauhassa.


Tehtiin ensin koirille pienet makkarajäljet ja ne meni ihan mukavasti. Sen jälkeen piskit irti ja ilonpito pääsi alkaamaan. Rassonen oli ehkä tavallistakin holtittomampi, mutta uskoi kuitenkin kohtuullisen hyvin kieltoja olla hyppimättä Hupin selkään. Matkan varrella sattui kuitenkin erinäisiä mielenkiintoisia asioita mitä me Heinin kanssa kanssa katsoimme silmät ymmyrkäisinä. Kummallakin on vain tyttökoirista kokemusta, joten kaikki poikakoirien ominaisuudet eivät näköjään ole vielä ihan hallussa...


Lauantaina menimme koulutusohjaajien mallikoiraksi. En itse asiassa yhtään tienny mihin olin pitkin hampain lupautunut, mutta yllätys oli äärettömän iloinen, kun tajusin, että jokaista koirakkoa oli ohjaamassa kolme kouluttajaa. Yksityisopetusta ihan ilmaiseksi! Rassikin teki helteestä huolimatta ihan hyvin hommia ja saatiin paljon vinkkejä ja neuvoja jatkoon. Päivän antiin voi olla enemmän kuin tyytyväinen!


Sunnuntai-iltana Antti saapui Helsinkiin ja Rassonen oli välittömästi sitä mieltä, että nyt lähtee kunnon purupainit käyntiin. Rassi taantui taas ihan pikkuvauvaksi. Ihmeellinen vaikutus Antin tulolla...

Tänään tiistaina suuntasimme Rassosen iloksi Haltialaan missä oli treffit Pikun kanssa. Kuvissa onkin kauhukaksikko vauhdissa. Rassi käyttäytyi aivan loistavasti eikä nylkytysyrityksiäkään juurikaan ollut. Liekö Mustavuoren tapahtumilla jotain vaikutusta asiaan?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti