sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Välitilinpäätös


Kamalakamalakamala koiranpentumme Rassi Rassonen on saavuttanut yhden vuoden kunnioitettavan iän ja muuttunut ihanan kamalaksi murrosikäiseksi. Toisinaan pikkuherra tosin on myös kamalan ihana ja saa ihan kamaluuksiaan anteeksi. Yllä herran synttärikakku ja alla päivänsankari raskaan työn ääressä.


Tässä pieni 1-vuotis välitilinpäätös otuksesta nimeltä Rassi Rassonen

Pää: Erittäin kova ja kestävä. Rakennusaineena ilmeisesti käytetty luuta, vaikka omistajista tuntuu välillä, että se olisi puuta. Hyvin törmäyksiä ja iskuja kestävä. Pään sisällä oleva aines, jota yleensä aivoiksi kutsutaan, tuntuu olevan vielä kehitysvaiheessa. Ilmeisesti kaikki aivosolut eivät ole vielä löytäneet paikkaansa. Päässä oleva suu on erittäin ahnas ja aina valmis vastaanottamaan sekä sinne kuuluvia että kuulumattomia asioita. Silmät on luotu havaitsemaan kaikki maailman koirat sekä kaikki mahdollinen (ja mahdoton) riista. Riistaksi lasketaan linnut, lentävät roskat, jänikset, rusakot, vierivät kivet, kimalaiset, mopot sekä lentokoneet.

Vartalo: Kookas ja jäntevä. Kestää myös erinomaisesti iskuja ja törmäyksiä itseään kovempiin aineksiin. Vartalon sisällä oleva suolisto on myös osoittautunut erittäin kestäväksi. Läpi on tullut kaluttuja puutikkuja (noin kolmesenttisiä), nappeja, narua ja kaikkea mahdollista nöyhtää. Mahalaukku puolestaan poistaa tehokkaasti kaikki turhat ainekset, joita suolisto ei pysty käsittelemään. Tällaisia ovat olleet muun muassa vääränlaiset napit, sukat, alushousut ja oudot maa-ainekset. Vartalon päällyspuoli, eli turkki, täytyy tasaisin väliajoin peittää jollain toisella hajulla, että vartalo pysyy hyvin tunnistamattomissa vihollisilta. (Rassi ei tosin vielä tiedä, että vihollisiakin voi olla. Kaikkihan ovat ystäviä!) Ykköstuote hajunpeittoon on ilman muuta ihmisen jätökset ja hyvänä kakkosena kaikki muu mikä vain haisee mahdollisimman voimakkaasti. Erikoisin uutuustuote hajunpeittoon on pökerryksiin mätkäisty kimalainen. Myös kimalaisten päällä kannattaa ehdottomasti pyöriä, jos haluaa päästä eroon ominaishajustaan!

Jalat: Pitkät ja luotu nopeaan ja päämäärätietoiseen liikuntaan. Niillä pääsee tosi lujaa ja vaihtoehtoisesti todella hitaasti. Riippuen ihan kohteesta mitä kohden ollaan etenemässä. Esimerkkinä, toisia koiria kohden pääsee todella nopeasti, omistajaa kohden puolestaan hitaasti. Jalat ovat myös kuin luotu tiukkoihin potkuihin, joita voi jaella tassujen kuivaustilanteessa tai nyhjäyspainissa.

Häntä: Heiluu lähes aina. Myös erinomainen vieraiden sisäänpyytö-tahdistin. Tulkaa jo sisään pampampam.

(Toim.huom. Tekstissä mainitut iskut eivät tarkoita koiran pahoinpitelyä vaan hulvattomasta liikkeestä aiheutuneita mosahduksia päin milloin mitäkin.)

Yllä kuvattu kokonaisuus ei jätä ketään kylmäksi ja Rassi onnistuu aina löytämään uusia ystäviä mihin ikinä se meneekään :) Mainio tyyppi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti