maanantai 27. heinäkuuta 2009

11 viikkoa mittarissa

Poika sen kuin vanhenee...ja samalla pidot paranee - ainakin Rassin mielestä. Voisin taas sanoa, että pöytätreenit jäi vähiin ja seli seli, mutta annettakoon 11-viikkoiskuvien puhua puolestaan. En tiedä millä taikatempulla muut sen tekevät, mutta tämä meidän jästipää ei kyllä seiso pöydällä nätisti millään, ei hyvällä eikä pahalla. Onneksi nakustereiden häntiä ei enää typistetä, niin on joku mistä pitää kiinni, ettei pikkupiski tule pöydältä alas nurin niskoin :)

Tässä siis tuotoksemme jotka tulevat pahasti myöhässä emännän sairastumisen takia. Kun herra saa itse poseerata, niin homma on helppoa, joten mukaan tulee myös yksi otos mökiltä...siltä samaiselta laiturilta, jolta koiruus mulahti uppeluksiin riehumisen seurauksena. 10-viikkoismittauksessa Rassi oli muuten 34,5 cm korkea. Se oli keskiarvo kaikista mittausyrityksistä, koska on lähes mahdotonta mitata oliota, joka tekee itsestään köyryn pallon ja yrittää samaan aikaan syödä mittanauhan...Uudet mittaukset tulevat, kun 12 viikkoa pamahtaa mittariin. Sitä päivää varten onkin jo rokotusaika varattuna ja matokuurikin popsittiin. Matokuurin anto olikin maailman helpoin homma, kun kohteena on noin ahne otus. Kaikkien vaiheiden ja vekslausten jälkeen päädyin ostamaan kuurin tahnana ja maalailin mielessäni kauhukuvia siitä kuinka se tahna löytyy seiniltä ja ties mistä, mutta ei koiran mahasta. Epäluuloisena pursotin tahnan sormelle, hihkaisin oikein iloisella äänellä Rassin luokseni ja tarjosin sormen nuoltavaksi. Kesti ehkä sekunnin kymmenys, kun tahna oli mahassa! Jee! Rassin ilme oli kyllä vähän sen näköinen, että siis mitä toi oli?! Pienoinen pettymys paistoi kasvoilta, mutta se oli äkkiä unohdettu...niin kuin kaikki muukin. :)
Naapurin setä sanoi tänään Rassin nähdessään, että "Oho, onpas se kasvanut". Taitaapa tuo tosiaan olla, kun ainakin kaikki omatekoiset pentuportit ovat osoittautuneet tehottomiksi. Ostinkin tänään uuden ihan oikean portin - extrakorkeana. En nimittäin usko, että se normaalinkorkuinen eläinkaupan suosittelema tuota meidän riiviötä pidättelisi. Sen verran sinnikkäästi se puskee läpi tai kiipeää yli näistä nykyisistä virityksistä. Nähtäväksi jää miten uusi portti ottaa haasteen vastaan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti