perjantai 3. heinäkuuta 2009

Piippu


Miu! Olen Piippu, Rekku Rescuen Virosta Suomeen pelastama löytökissa. Rokotuksien yhteydessä syntymäajakseni laitettiin 6.9.2004, joten täytän siis ensi syksynä lähes pyöreitä 5-vuotis synttärin muodossa.

Olen ehkä vähän miehekkäältä kalskahtavasta nimestä huolimatta tyttökissa. Suomeen noin 1-vuotiaana tullessaan olin todella arka ja pelkäsin aivan kaikkea. Nykyään olen kuitenkin todellinen seuraneiti ja aina siellä missä tapahtuu. Yritän auttaa palvelijoitani kaikessa mahdollisessa, mutta jostain kumman syystä välillä tuntuu, että apuani ei tarvittaisi. Itse koen kyllä olevani suureksi avuksi. Pidän hirveästi kukkien hoidosta ja yritänkin auttaa aina välillä niiden harvennuksessa sekä multien pöyhinnässä.

Harrastuksiini kuuluvat kukkien lisäksi ravit, pipetys ja tähystys. Ravien alkaessa näkyy vain mustia viuhahduksia, kun kiihdytän huimaan vauhtiini. Pipetys puolestaan on huomattavasti rauhallisempaa toimintaa - siinä painelen 'uhrin' mahaa tassuilla rytmikkäästi ja 'hullun kiilto' silmissä kuola valuen. Tähystys on nimensä mukaan ikkunasta ulos tähystämistä. Täällä uudessa kodissa tähystämistä riittääkin. Pihassa sirkuttavat jos jonkinlaiset linnut ja onpa siellä nähty jopa oravia!

Inhoan matkustamista ja en ymmärrä miksi jotkut kuulemma ihan jopa vapaaehtoisesti tilaavat matkoja ja vielä maksavat niistä! Itse voisin ehkä jopa yhden kalkkunanpalasen uhrata, jos tietäisin, että en joudu enää ikinä millekään typerälle matkalle.

Minut on esitelty myös Rekku Rescuen sivuilla täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti