torstai 16. heinäkuuta 2009

Aika eloton koira?


Tällä viikolla on ollut vähän kiireistä, kun meidän kesäesa (eli Antti) lähti mökkeilemään ja ollaan jouduttu pärjäämään ilman lapsenvahtia. Remppailut on täytynyt ajoittaa Rassin nukkumisten mukaan. Rassin kanssa on sitten puuhasteltu silloin, kun herra on ollut hereillä, loppu aika ollaan käytetty yläkerran makkarin ehostuksessa. Välillä tuntuu, ettei se valmistu koskaan, mutta nyt ollaan kuitenkin jo voiton puolella.

Maanantaina meillä kävi uuden takan asentaja katsastamassa kohdetta ja hän tokaisi pöydän alla nukkuvan Rassosen nähdessään, että "Aika eloton koira teillä". Luuli varmaan, että ei olla huomattu, että meidän koira on kuollut pöydän alle. Selitin sitten, että se on vasta pentu ja, kun se nukkuu se tosiaan nukkuu eikä herää mihinkään. Asentaja oli selvästi helpottunut selityksen kuultuaan :)

Tällä viikolla käväisimme myös Haltialan metsikössä harjoittelemassa sekä autoilua että ulkoilua. Maa oli ihan litimärkä aamupäivän rankkasateiden takia, mutta se ei Rassia haitannut. Se paineli menemään tyytyväisen näköisenä kaikista vesilätäköistä.


Tullaan!!


Jee herkkuja!


Ai kuvia otetaan. Okei, mä poseeraan.

Pihalla puutarhatyöt ovat jatkuneet Rassin osalta. En ymmärrä miten, mutta jotenkin se huomasi, että pihassa on muutama metsämansikka, jotka ovat melkein kypsiä. Ja nehän on siis ihan PAKKO syödä. Olen varmaan saanut harmaita hiuksia yrittäessäni torjua piskin hyökkäyksiä kohti herkullisen näköisiä, vielä vähän raakoja, mansikoita kohti. Haluan syödä ne itse!! :) Mansikoiden vieressä on lisäksi tietenkin se yksi ainoa kukkapuska, joka on mun mielestä säilyttämisen arvoinen...ja Rassin mielestä se kaipaa selkeästi sekä harvennusta, että möyhennystä. Hirveää tahtojen taistoa ollaan käyty noiden kahden asian tiimoilta. Toistaiseksi olen vielä saanut säilyttää molemmat...Rassin intohimona on myös syöksyä kaikkien pihalla kasvavien puskien ja muiden rehujen läpi ja möyhiä niitä siellä keskellä pusikkoa ollessaan. Saniaiset vain pöllyävät, kun herra on keskellä puskaa työn touhussa. Ollaan otettu aika salliva asenne tähän touhuun, kun muuten ulkona oleilu olisi yhtä ei-sanan hokemista. Toisekseen, ollaan sitä mieltä, että tässä pihassa on vähän liikaa rehuja, joten penkokoon.

Ihan vähän nuolasen vaan tästä...


Remmikävelyä ollaan harjoiteltu joka päivä. Eilen jossain pihallaan haukkuva koira sai Rassin maailman järkkymään. Muutoinkin omien porttien ulkopuolella kaikki äänet ovat pelottavia. Täytyy vain jatkaa harjoituksia, niin eiköhän se siitä. Elokuussa päästään leikkikouluun, joten sieltä Rassonen saa toivottavasti kerättyä hyviä koirakokemuksia.

Siinäpä tämän viikon kuulumisia. Laitan tähän muutaman kuvan Haltialasta ja omalta pihalta. Haltialan reissulla vaatetus oli todella kesäinen kuten kuvista näkyy...NOT. No, ehkä se kesä nyt viimein alkaa, kun saatiin jopa hommattua kesäkalusteet pihalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti