perjantai 10. heinäkuuta 2009

Pienen pojan isot tassut


Voihan nenä, menin ihan totaalisen sekaisin päivämäärissä ja muistin, että Rassi täyttää yhdeksän viikkoa sunnuntaina. No, tänäänhän se 'suuri' päivä onkin. Tarkoitus oli ottaa poseerauskuva ja tuoreet mitat, mutta se kyllä jää huomiselle. Maanantaina Rassosella oli lasissa 32 senttiä korkeutta. Täytyypä huomenissa mittailla, että onko poika kasvanut.

Eilen Rassi sai lisänimen Lävistäjä, kun se onnistui puraisemaan Anttia korvaan, niin että veri vain tirskui. Antti taitaa olla Rassin suosikki-ihminen, sen verran villisti häntä alkaa heilua, kun Antti ilmestyy näköpiiriin. Pojilla on sitten poikien leikit ja jälki välillä sen mukaista...Nyt tuli kuitenkin käsky vähän rauhoittaa tuota painimista. Jannen ja mun kanssa Rassi ei edes yritä leikkiä ihan niin rajusti, kun se tietää, että siitä seuraa kuitenkin vain kersan nitistys ja / tai leikin loppu. On ne vaan pirullisen terävät ne pikkuiset hampaat. Tästäkin huolimatta musta kyllä tuntuu, että Rassi on keskimääräistä helpompi pentu tai sitten muut vain liioittelevat vaikeuksiaan :)

Piipun kanssa olisi edelleen tosi, tosi ,tosi kiva leikkiä, mutta kissarukka ei oikein ymmärrä Rassin yltiöpäisen innokkaita leikkiinkutsuja. Piippu on ihan rauhallinen Rassin seurassa, kunhan vain penikka tajuaa käyttäytyä itsekin rauhallisesti. Superhyvin Piippu on kyllä Rassin ottanut ja elättelen toivonkipinää, että ne joskus vielä ystävystyvät.

Rassi pelkää jostain syystä ihan hirveästi lapsia. Tänään, kun käytiin 'kävelyllä' harjoittelemassa kotipihan ulkopuolista elämää, jossain kaukana kuului lasten kiljuntaa ja Rassi lähti samantien kiskomaan kohti kotia _karvat pystyssä_. Se oli selvästi tosi peloissaan, kun ei edes superherkkunamit kiinnostaneet vaikka yritin niillä saada sen huomion kivempiin asioihin. Täytyy nyt tunkea naapurin 6- ja 8-vuotiaiden poikien taskut täyteen nameja ja yrittää saada Rassi huomaamaan, että ei lapsia tarvitse ainakaan tuossa määrin pelätä.

Nukkuessaan Rassi narisee edelleen kovaa ja usein. Viime yönä Janne heräsi narinaan ja luuli unenpöpperössä, että meille on varkaita tulossa, kun ovet narahtavat auki. Rassi-herrahan se vaan kääntyili unissaan ja narina oli sen mukainen NAAArRrrrrRRRnarnarnarNAaarrUuuuuuurrrr.

Siitäpä saankin oivan aasinsillan tähän uniaiheiseen kuva-arvoitukseen nimeltään 'Etsi kuvasta snautseri'.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti