tiistai 7. heinäkuuta 2009

Rassi


Hau, olen Rassi eli Doctor's Order Melody Maker. Olen pieni snautseripoika ja tavoitteenani on kasvaa isoksi ja vahvaksi. Siksipä treenaankin päivittäin leikkimällä hurjia taisteluleikkejä sekä lelujeni että ihmisuhrieni kanssa.

Saavuin uuteen kotiin 5. heinäkuuta illan suussa. Matka sujui ihan hyvin, se ainoastaan ärsytti, että siellä autossa ei saanut riekkua niin kuin itse olisin halunnut. Ihan tylsää! Niinpä päästin jo heti alkuvaiheessa pienet melodiat nimeni mukaisesti. Ei auttanut. Totesin sitten, että alistun tällä kertaa kohtalooni...mutta se ei tule tavaksi. Tein siis itsestäni pienen rinkulan ja aloin nukkua. Hyvät unet sainkin ja välillä nukuin myös ihan ketarat pystyssä ja sätkin villisti unieni tahtiin. Puolimatkassa sitten pysähdyimme jollekin taukopaikalle. Näin siellä muun muassa puun ja olin ihan, että mikäs ihme se tuo tuollainen on?! Katselin sitä hetken kunnioituksella, kunnes huomasin, että siinä on sellainen jännä kaarna, jota on kiva järsiä. Suosittelen!


Kotona odotteli sitten se Piippu-kissa, josta olinkin jo kuullut puhuttavan. Ihan aluksi otin taktiikaksi olla katsomatta sitä otusta. Oli ihan rela-olo, kun eihän sitä huomaa, että sellainen musta kissa tuijottaa, jos itse katselee ihan muualle, vaikka seinille. Myöhemmin illalla halusin kuitenkin tutkia Piippua vähän tarkemmin ja ihan kivalle tyypille se vaikutti. Nuuhkittiin vähän toisiamme ja sitten lähdimme omiin suuntiin.

Yön nukuin sängyn alla. Siellä on tosi mukavan turvallista köllötellä. Tapanani on melodioida joka kerta, kun vaihdan tai venyttelen asentoa ja emäntäni kuului aamulla valittelevan huonosti nukuttua yötä. Minä ainakin nukuin tosi hyvin, joten en ymmärrä mikä muilla sitten meni pieleen! Ja sorry vaan siskot ja veljet, mulla ei ole ollut teitä yhtään ikävä. Noita ihmisiä on melkein yhtä kiva purra kuin teitä oli.

Tällä hetkellä harrastuksiini kuuluvat riehuminen, repiminen ja nukkuminen sekä tietysti erilaisten melodioiden kokeileminen. Muuta en nyt oikein ehdikään harrastaa, mutta tulevaisuudelle on kuulemma suunnitteilla kaikenlaisia lajikokeiluita. Niihin täytyy palata sitten, kun olen vähän kasvanut.

Tässä kaikki tällä erää, kasvamistani voi seurata blogissa. Lähden etsimään jotain kivaa suuhunpantavaa. Hau ja hei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti