lauantai 18. heinäkuuta 2009

Rassi 10 viikkoa

Taas vierähti yksi viikko ja pöytätreenit jäivät luvattoman vähiin...siitä todisteena jälleen superhuonot poseeraukset. No, tästä ei voi kuin nousta, joten jatkamme harjoituksia. Vaikka emme ole ruusujamme ansainneet laitan tähän kuitenkin kuvan pihallamme upeasti kukkivasta ruususta. Ei mitään tietoa, että mikä ruusu on kyseessä, mutta kaunis se on kuin mikä! Sen jälkeen pääsemme nauttimaan Rassin poseerauksesta.

Kuvausavustajan remonttipaidaksikin vielä osui tuollainen virman paita. Toivottavasti ei tule sanomista, että näin arveluttavassa paikassa tällä lailla "mainostetaan" :) Tässä siis kaikista huonoista otoksista ehkä vähiten huono.Muut parikymmentä kuvaa näyttivät tältä...


...ja tältä.Että se siitä. Kävimme myös loppuviikosta Haltialan suunnalla harjoittelemassa sekä remmikävelyä että reippailua muutenkin. Retkemme pituus oli ehkä 300 metriä, mutta sinä aikana pikkupiski ehti hypätä syvälle mutaojaan, naama edellä. Kuului vain UNGH, kun Rassi landasi ojan pohjalle ja voi sitä riemua, kun siellä oli mutaa ja pari tilkkaa vettä. Siitä matka jatkui matalan sillan alle mistä sain sen lopulta ongittua pois.

Tässä vielä puhtoinen koira.


Ja sama tyyppi mutaojavierailun jälkeen.


Viikon ohjelmaan on kuulunut myös leikkimistä oman peilikuvan kanssa tulevassa ruokahuoneessa. Onneksi nuo ovet ovat vielä paikoillaan, että on joku leikkikaveri.


Puutarhurin, jyrsijän ja lävistäjän hommien lisäksi Rassi on alkanut ihan vakavasti pohtia, että josko sittenkin alkaisi suutariksi, tai ehkä trendikkäämmin sanottuna, kenkätuunaajaksi. Sen verran suurella tarmolla sen on paneutunut meidän kenkähuoltoon viime päivinä. Remonttireiskan hommatkin kiinnostavat. Erityislahjoja tuntuisi olevan kuivuneen laastin uudelleenkäsittelyssä...sitä, kun uppoaa kitaan aina, kun silmä välttää. Tässä yhteydessä voisikin esitellä tuoreita otoksia myös toisesta innokkaasta remppareiskastamme. Piippu saapi tulla myös tällä hetkellä remontin alla olevaan huoneeseen ja jälki on sen mukaista, kun musta kissa kierii hiontapölystä valkoisen lattian päällä...


Rassi pääsi viikon aikana myös käymään elämänsä ensimmäisellä geokätköllä, hyvä Rassi. Rasian kansi pääsi heti innokkaan etsijän käsittelyyn.


Samalla reissulla harjoiteltiin myös remmissä oloa. Tuosta kuvasta voi ehkä saada jotain käsitystä kuinka isot pikkupojan tassut ovat. Isot on saappaat, saa nähdä saako Rassonen ne täytettyä :)


Loppuaika onkin kulunut pihaleikkien parissa mistä pari otosta alla.

Unohtamatta tietenkään tuikitärkeitä biologian opintoja. Tässä menossa oppitunti omenapuun syvimmän olemuksen selvittämiseksi.
Ensi viikolla luvassa mökkeilyä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti