keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Rassin ensimmäiset päivät uudessa kodissa

Kolmas päivä koiruuden kanssa menossa ja valtakunnassa kaikki hyvin. Rassi on sopeutunut tänne hienosti ja alkaa osoittaa päivä päivältä yhä enemmän ja enemmän olevansa snautseri. Jos jonnekin esimerkiksi ei saa mennä sinne on IHAN pakko päästä...ja yrityksen puutteesta tuota herraa ei voi syyttää. Vaikka kuinka yrittää keksiä jotain muuta mielenkiintoista, se pirulainen tuntuu muistavan kielletyt 'kohteet' ihailtavan hyvin.

Piippu on räpännyt nenälle kaksi kertaa ja Rassi kunnioittaa Pipeä sen jälkeen ehkä maksimissaan 10 minuuttia. Täytyyhän sitä sinnikkäästi kokeilla, josko se kissa lähtisi takaa-ajoon tai muuten vaan leikkiin mukaan kun sille oikein pyllistelee, vinkuu ja syöksähtelee epämääräisesti. Jos Rassi vain malttaa mielensä nenittely onnistuu hyvin - kunnes Rassonen taas sekoaa ja säikäyttää Pipen. Piippu menee usein nuuhkimaan Rassia, kun pikku-ukko on päiväunilla, että kovasti tuntuu pentu kiinnostavan.

Päivät ovat siis kuluneet leikkien, nukkuen, syöden, leikkien, nukkuen, syöden ja välillä ulkoillen. Ulkona on ihan hurjan kivaa varsinkin, kun Rassi huomasi kuinka mukava siellä ulkosalla on auttaa noissa puutarhatöissä. Tänään oli ensimmäisen kukkapenkin vuoro saada pippurinen snautseri kimppuunsa. Aikamoisella vimmalla noin pieni otus pystyykin kaivamaan! Ja kaivunopeus vain kasvaa, kun herraa lähestyy. Taitaa huomata tiukasta kävelytyylistä, että nyt tullaan hakemaan pois. Ulkona voi tehdä myös muuta jännää, kuten auttaa kasvijätteiden kuljetuksessa kompostiin roikkumalla niissä kiinni kynsin ja hampain...Välillä koiruus onneksi malttaa tutkia ympäristöä vähän rauhallisemminkin.Tänään meno on ulkonakin äitynyt välillä tosi hurjaksi, kuten kuvasta näkyy. Uhrina tällä kertaa pikkuveljeni Antti.
Ulkoilun jälkeen voi ottaa pienet unet ja sen jälkeen taas jatkaa leikkejä sisällä.

Kaiken tämän äksönin jälkeen sitten uni maittaa.


Tuntuu, että Rassonen kasvaa niin kovaa vauhtia, että joka aamu herätessä poitsun naama on muuttunut erinäköiseksi. Aivan ihana otus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti